Tom Felton

24. února 2007 v 13:32
TOM FELTON
  • Tom se narodil 22. 9. 1987.
  • Jeho celé jméno je Thomas Andrew Felton.
  • Žije v Londýně, Anglie, Velká Británie.
  • Národnost má tudíž britskou.
  • Znamením je Panna.
  • Má modrá oči a světle hnědé vlasy, pro film Harry Potter si je však obarvuje na blond.
  • Má tři starší bratry Chrise, Ashleyho a Jonathana.
  • Jeho koníčkem je rybaření a dokonce se chce stát profesionálním rybářem.
  • Poslouchá Eminema.
  • Nejoblíbenějším TV pořadem jsou pro něj Simpsonovi.
  • Oblíbeným filmej je Titanic.
  • Dále pak také hraje fotbal, bruslí (na ledě i na kolečkových bruslích), hraje basketbal, kriket, plave, hraje tenis a zpívá...
Filmografie:
2005 - Harry Potter a Ohnivý pohár - Draco Malfoy
2004 - Harry Potter a Vězeň z Azkabanu - Draco Malfoy
2002 - Harry Potter a Tajemná komnata - Draco Malfoy
2001 - Harry Potter a Kámen mudrců - Draco Malfoy
2000 - Second Sight: Hide and Seek (TV seriál) - Thomas Ingham
1999 - Anna a král - Louis Leonowens
- Second Sight (TV seriál) - Thomas Ingham
1997 - Pidilidi - Peagreen Clock
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama