Edison Chen

24. března 2007 v 13:01 |  Další herci
EDISON CHEN
Filmografie:
2006
Gau ngao gau
Smrtící nenávi2t
2005
Onaji tsuki wo miteiru
Tau man chi D
2004
Fa dou daai jin
Gong wu
Huadu Chronicles: Blade of the Rose, The
Life, Translated
Moving Targets
San jaat si hing
Sing gam diy shut
2003
Chuet chung tit gam gong
Krotitelé upírů
Medailon
Volavka II
Volavka III
2002
Gau go neui jai yat jek gwai
Seung fei
Volavka
2001
Oi gwan yue mung
Yuen mong shu
Yuk lui tim ding
2000
Dead or Alive 2: Tôbôsha
Ocelový mumraj
Info:
  • Edison se narodil ve Vancouveru, Kanada.
  • Datum jeho narození je 07.10.1980.
  • Je narozen ve znamení Váhy.
  • Jeho rodným jménem je Chen Xing Hua (陳興華). Občas vystupuje pod jmény Kwoon Hei Chen nebo Guan Xi Chen.
  • Vystudoval R.C. Palmer Secondary School v Richmondu (Britská Kolumbie, Kanada).
  • Mimo toho, že je herec taky zpívá.
  • Jako herce ho znám z filmu Krotitelé upírů, což je vážně bžunda........ vřele doporučuji.
Diskografie:
  • Allow Me To Reintroduce Myself (COMING SOON)
  • 69 Fm Mixtape (2006)
  • Hazy: The 144 Hour Project (Version 2) (2005)
  • Hazy: The 144 Hour Project (2005)
  • Please Steal This Album (2004)
  • Hits Or Misses (2003)
  • Breakthrough (2002)
  • Transition (2002)
  • Peace & Love (20th Dec 2001)
  • Ed Is On (2nd Nov 2001)
  • Ultraman Gaia (21st Aug 2001)
  • Visual Diary (5th Jun 2001)
  • Visual Diary (version 2) (11th May 2001)
  • Edison Chen Ep (30th Nov 2000)
  • The Best Collection Karaoke (DVD)
  • The Best Collection Karaoke (VCD)
  • The Best Collection (2cd)
Jeden videoklip na závěr:
Edison Chen - Telephone
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Dark Kitten Dark Kitten | 13. května 2008 v 13:03 | Reagovat

Ediiiii Cheen .. I LOWE YOU .. cmuQ :-* ♥♥♥

2 Máťa Máťa | Web | 31. března 2011 v 22:46 | Reagovat

http://mychina.blog.cz/

koukni se, budu ráda, třeba tě něco zaujme :)

třeba edison chen :)

a omlouvám se za reklamu. děkuji :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama